Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy - Jan Eliášek, Petr Stupka
Česká kuchyně – kapesní průvodce/německy – Jan Eliášek, Petr Stupka
133  Koupit

Česká kuchyně – kapesní průvodce/německy – Jan Eliášek, Petr Stupka

133 

Tato kniha pochází z e-shopu

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)

Další informace

Značka: