Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů - Hort Stefanie
Zfermentujte to! – Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů – Hort Stefanie
357  Koupit

Zfermentujte to! – Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů – Hort Stefanie

357 

Tato kniha pochází z e-shopu

Fascinující fermentace
Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezonního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti.
Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem.
Zdraví, trvanlivost a kutilství – kvašení je čistá udržitelnost

Další informace

Značka: