Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby.Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy.Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků.Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Cukrářská výroba I – František Kadlec, Ludvík Bláha, Věra Conková
Cukrářská výroba I – František Kadlec, Ludvík Bláha, Věra Conková
313 Kč



