V Orientu se ví, že chuť kávy lze zpestřovat mnoha způsoby. V Aladinově koření do kávy se nachází směs z kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku, které v horké kávě uvolní své silné, sladké a citrónové aroma. Spolu s vanilkou nebo vanilkovým cukrem se výborně hodí na moučníky jako je tiramisu, mousse au chocolat a sladké pečivo.
Složení: kardamom bio, skořice bio, skořice Cassia bio, nové koření bio, zázvor bio, hřebíček bio, vanilka mletá bio, muškátový oříšek bio
Kde najde využití: pečení, dezerty, ovoce, káva, kakao, müsli, jablka, banány, bobulové ovoce, hrušky, kaše, sušenky, kompot, dort, mléčná rýže, ovesná kaše, pudink, čokoláda, štrúdl, tropické ovoce, vafle
Kuchyně: asijská kuchyně, indická kuchyně, africká kuchyně