Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.

Kniha: Udírny a uzení od Binder Egon
Související produkty
Grada.cz, Psychologie, Psychologie a pedagogika, Psychologie pro každého
127 KčPůvodní cena byla: 127 Kč.108 KčAktuální cena je: 108 Kč. KoupitGrada.cz, Podnikání a management, Podnikání ekonomie a finance
999 KčPůvodní cena byla: 999 Kč.849 KčAktuální cena je: 849 Kč. KoupitGrada.cz, Interna, Lékařské obory, Zdravotnická a lékařská literatura
635 KčPůvodní cena byla: 635 Kč.540 KčAktuální cena je: 540 Kč. KoupitGrada.cz, Zahrada, Zahrada zvířata příroda, Zahradní rostliny
159 KčPůvodní cena byla: 159 Kč.135 KčAktuální cena je: 135 Kč. Koupit







