Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.

Kniha: Udírny a uzení od Binder Egon
Související produkty
Fyziatrie rehabilitace balneologie, Grada.cz, Lékařské obory, Zdravotnická a lékařská literatura
459 KčPůvodní cena byla: 459 Kč.367 KčAktuální cena je: 367 Kč. KoupitGrada.cz, Hematologie, Lékařské obory, Zdravotnická a lékařská literatura
594 KčPůvodní cena byla: 594 Kč.475 KčAktuální cena je: 475 Kč. KoupitGrada.cz, Sport, Sport zdraví a životní styl, Sporty
97 KčPůvodní cena byla: 97 Kč.82 KčAktuální cena je: 82 Kč. KoupitGrada.cz, Lékařské obory, Teoretické obory, Zdravotnická a lékařská literatura
569 KčPůvodní cena byla: 569 Kč.455 KčAktuální cena je: 455 Kč. Koupit